Edox karórák

Az Edox egy svájci óragyártó cég, amely 1884-es alapítása óta gyárt órákat. A vállalat kiváló minőségű kézműves munkájáról és precíz órakészítéséről ismert. Az Edox órák széles választékát kínálja, beleértve a sportórákat, búvárórákat, kronográfokat és öltözködési órákat.

Figyelemre méltó eredmények

A márka elismert az innovációjáról, és számos figyelemre méltó eredményt ért el az óraiparban. Az Edox 1961-ben alkotta meg a “Delfin” modellt, amely a világ első vízálló órája volt, amely akár 200 méteres mélységben is képes volt ellenállni. Emellett 1971-ben kifejlesztették a “Geoscope”-ot, egy olyan órát, amely világidő funkcióval rendelkezik, és mind a 24 időzónát egyszerre jeleníti meg.

Sport és Edox

Az Edox órákat gyakran társítják az olyan állóképességi sportokhoz, mint az autósport, a vitorlázás és a repülés. A vállalat különböző sporteseményeket és csapatokat szponzorál, ami tovább szilárdítja hírnevét a sportközösségen belül.

Elegancia és modernség

Az Edox időmérők aprólékos odafigyeléssel készülnek, svájci szerkezetek és kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Az órák elegáns dizájnnal rendelkeznek, a klasszikus elemeket modern esztétikával ötvözve. Az Edox által kínált néhány népszerű kollekció közé tartozik a Chronorally, a Grand Ocean, a Les Vauberts és a Classe Royale.

Árszínvonal

Mint sok luxusóramárkánál, az Edox órák ára is jelentősen eltérhet a kollekciótól, a felhasznált anyagoktól és a komplikációktól függően. Általában az árak néhány száz és több ezer dollár között mozognak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.